Νέα / Κριτικές

Στέφη Πουλοπούλου

Στέφη Πουλοπούλου: Το να βρίσκουμε τρόπους να μιλήσουμε στο παιδί και να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του ζωντανό είναι ένα υπέροχο στοίχημα

Η Στέφη Πουλοπούλου απαντά στις ερωτήσεις του CultureNow σχετικά με την πάντα επίκαιρη παράσταση «Οικογένεια Νώε», για τη συμβίωση των προσώπων του έργου στην Κιβωτό και τις μεταξύ τους σχέσεις, και εκφράζει τις ελπίδες της για το μέλλον του παιδικού θεάτρου στο σύνολό του.

culturenow.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Pomona

Η Pomona συνεχίζεται στο Θέατρο Πόρτα έως και τις 19 Φεβρουαρίου 2023!

Η παράσταση που σκηνοθετούν ο Θωμάς Μοσχόπουλος και ο Sigurdur F3 έχει λάβει ενθουσιώδη και θερμότατα σχόλια από το κοινό και τον Τύπο. Η προπώληση για τις επιπλέον παραστάσεις έχει ξεκινήσει στο viva.gr και στο ταμείο του Θεάτρου Πόρτα, ενώ παράλληλα για το επόμενο διάστημα θα ισχύσουν δύο νέες προσφορές στις τιμές των εισιτηρίων.

Θέατρο Πόρτα

Διαβάστε Περισσότερα
Ρωμανός Μαρούδης

Ρωμανός Μαρούδης: “Ο Μίλτος” βγάζει τα παιδιά από την απλή, κλασική λειτουργία του θεατή

Ο Ρωμανός Μαρούδης μιλάει στο Ταλκ για την παράσταση "Ο Μίλτος" της Ξένιας Καλογεροπούλου, που ανεβαίνει κάθε Σάββατο στις 15:00 στο θέατρο Πόρτα.

talcmag.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Pomona

Είδαμε: Pomona, στο Θέατρο Πόρτα

Αυτή τη σεζόν μας περιμένει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εκκεντρική παράσταση στο Θέατρο Πόρτα, η Pomona, ένα σουρεαλιστικό θρίλερ που μας καλεί να συλλογιστούμε την κρυφή σκληρή πραγματικότητα της «κακής» πλευράς της ανθρωπότητας.

musicity.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Pomona

«Pomona» του Άλιστερ ΜακΝτάουαλ

Και όμως η Pomona υπάρχει. Είναι μια εγκαταλειμμένη περιοχή στην καρδιά του Μάντσεστερ που λίγοι επιθυμούν να εξερευνήσουν. Όπως υπάρχει τόση διαφθορά γύρω μας που γνωρίζουμε αλλά επιλέγουμε να την αγνοούμε. Αντιπροσωπεύει, λοιπόν, η «Pomona» τη δική μας κοινωνία;

topontiki.gr

Διαβάστε Περισσότερα