Νέα / Κριτικές

Θωμάς Μοσχόπουλος

Σεμινάριο & Masterclass Υποκριτικής με τον Θωμά Μοσχόπουλο – Mάιος 2023

Συνεχίζουμε λοιπόν φέτος πάνω σε σταθερά μοτίβα: Δύο κύκλοι μαθημάτων, ένας βασικός-εισαγωγικός για όποιους θέλουν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά στους κύκλους των μαθημάτων και ένας δεύτερος- masterclass, με εξειδικευμένη θεματολογία, που απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη συμμετάσχει- ή θα συμμετάσχουν φέτος στον βασικό-εισαγωγικό κύκλο μαθημάτων.

Θωμάς Μοσχόπουλος

Διαβάστε Περισσότερα
Pomona

Η Pomona συνεχίζεται στο Θέατρο Πόρτα έως και τις 9 Απριλίου 2023!

Η Pomona παίρνει παράταση έως και τις 9 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων) και το γιορτάζει! Με μία ειδική προσφορά για τον τελευταίο μήνα παραστάσεων, οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται πλέον στα 18 ευρώ (μειωμένο 12 ευρώ). Η προσφορά τρέχει ήδη για αγορές μέσα από τη viva.gr και το ταμείο του θεάτρου.

Θέατρο Πόρτα

Διαβάστε Περισσότερα
Θωμάς Μοσχόπουλος

Θωμάς Μοσχόπουλος στο in: Δύο τρεις φορές τη μέρα σκέφτομαι να αποσυρθώ από το θέατρο

Ο Θωμάς Μοσχόπουλος συνεργάζεται με τον «αόρατο» Ισλανδό Sigurdur F3 στην παράσταση Pomona, που ανεβαίνει φέτος στο θέατρο Πόρτα. Η παράσταση διαρκώς παίρνει παρατάσεις (η νέα είναι για τις 12 Μαρτίου) εξαιτίας της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού.

in.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Pomona

Ένα geeky nerd μάς μιλάει για την Pomona

Μήπως τα σενάρια συνωμοσίας έχουν μεγαλύτερη βάση από ό,τι θα θέλαμε; Μήπως, τελικά, ζούμε σε ένα σκοτεινό παιχνίδι ρόλων, οι πρωταγωνιστές του οποίου διαμορφώνουν τη χαρακτηρολογία, σκηνοθετούν το σενάριο και υπαγορεύουν στα ανθρώπινα πιόνια τις επόμενες κινήσεις αποφασίζοντας για την εξέλιξη της αφήγησης με βάση τη θεωρία των πιθανοτήτων; Κι αν ναι, τότε ποιος σκηνοθετεί τον δημιουργό του παιχνιδιού και με ποια λογική; Κι εμείς, που παρατηρούμε όλα αυτά, τι θέση έχουμε μέσα στην ιστορία; Με αυτή την απορία έφυγα από το Θέατρο Πόρτα, έχοντας μόλις παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση Pomona.

pastafloramag.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Στέφη Πουλοπούλου

Στέφη Πουλοπούλου: Το να βρίσκουμε τρόπους να μιλήσουμε στο παιδί και να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του ζωντανό είναι ένα υπέροχο στοίχημα

Η Στέφη Πουλοπούλου απαντά στις ερωτήσεις του CultureNow σχετικά με την πάντα επίκαιρη παράσταση «Οικογένεια Νώε», για τη συμβίωση των προσώπων του έργου στην Κιβωτό και τις μεταξύ τους σχέσεις, και εκφράζει τις ελπίδες της για το μέλλον του παιδικού θεάτρου στο σύνολό του.

culturenow.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Ρωμανός Μαρούδης

Ρωμανός Μαρούδης: “Ο Μίλτος” βγάζει τα παιδιά από την απλή, κλασική λειτουργία του θεατή

Ο Ρωμανός Μαρούδης μιλάει στο Ταλκ για την παράσταση "Ο Μίλτος" της Ξένιας Καλογεροπούλου, που ανεβαίνει κάθε Σάββατο στις 15:00 στο θέατρο Πόρτα.

talcmag.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Pomona

Είδαμε: Pomona, στο Θέατρο Πόρτα

Αυτή τη σεζόν μας περιμένει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εκκεντρική παράσταση στο Θέατρο Πόρτα, η Pomona, ένα σουρεαλιστικό θρίλερ που μας καλεί να συλλογιστούμε την κρυφή σκληρή πραγματικότητα της «κακής» πλευράς της ανθρωπότητας.

musicity.gr

Διαβάστε Περισσότερα