ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑΠροσεχείς Παραστάσεις

Θεατρική σεζόν 2022-23 στο θέατρο ΠΟΡΤΑ

Πόσο κοστίζει να ζεις, της Μαρτίνα Μάγιοκ (Πρεμιέρα: 8 Οκτωβρίου για 8 παραστάσεις), σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου.

2η Σεζόν

 

Οικογένεια Νώε, των Ξένια Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου (Πρεμιέρα: 15 Οκτωβρίου), σε σκηνοθεσία των Θωμά Μοσχόπουλου και Σοφίας Πάσχου.

 

Πόσο κοστίζει να ζεις
Οικογένεια Νώε

Πόσο κοστίζει να ζεις

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑΠόσο κοστίζει να ζεις

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο της Μαρτίνα Μαγιόκ, Πόσο κοστίζει να ζεις;, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Πόρτα. Η παράσταση παίχτηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον περασμένο χειμώνα, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, αγαπήθηκε από κοινό και κριτική και αποτέλεσε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις της περσινής σαιζόν, γνωρίζοντας διαρκείς παρατάσεις. Το Πόσο κοστίζει να ζεις; θα ανοίξει τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο του Θεάτρου Πόρτα, με 8 μόλις παραστάσεις, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 8 Οκτωβρίου.

Οικογένεια Νώε

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑΟικογένεια Νώε

Μια παιδική παράσταση για όλη την οικογένεια

Η Οικογένεια Νώε, μια παράσταση που αγαπήθηκε πολύ και μεγάλωσε γενιές θεατών, ανεβαίνει φέτος στο Θέατρο Πόρτα σε νέα σκηνοθεσία των Θωμά Μοσχόπουλου και Σοφίας Πάσχου. Μία παράσταση για όλη την οικογένεια, που εικοσιπέντε χρόνια μετά το πρώτο της ανέβασμα, το 1996, παραμένει επίκαιρη όσο ποτέ, καθώς η κλιματική αλλαγή εξακολουθεί να είναι κύριο θέμα συζήτησης και η ανθρωπότητα αναζητά ακόμα τις κατάλληλες λύσεις. Με χιούμορ και σασπένς, με αγωνία και τρυφερότητα, η παράσταση μας δείχνει πως η Οικογένεια Νώε θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς.