31 Μαρτίου         Κάνε Κράτηση       

Δυο φίλοι μουσικοί, Φώτης Σιώτας και ο Λευτέρης Μουμτζής, οι οποίοι παίζουν περιστασιακά μαζί εδώ και μερικά χρόνια φτιάχνουν ένα ντουέτο το οποίο θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στο Θέατρο Πόρτα. Θα ακουστούν αυθεντικές συνθέσεις και των δύο καθώς και διασκευασμένα ελληνικά και αγγλικά κομμάτια.

O Λευτέρης Μουμτζήςγεννήθηκε στη Λευκωσία. Συνθέτης, πολυοργανίστας και τραγουδιστής, με σπουδές και σταδιοδρομία στην Ελλάδα την Κύπρο και την Αγγλία.

Το 2005 κυκλοφόρησε τον πρώτο του σόλο δίσκο κάτω από το όνομα J.Kriste, Master of Disguise με τίτλο This is the Αlternative. Κάτω από το ίδιο όνομα ακολούθησε το Girls, Ghosts and Gods το 2009. Ο Φώτης Σιώτας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε βιολί. Υπήρξε μέλος πολλών συγκροτημάτων της πόλης, όπως Ποδηλάτες, Boomstate και Ευοί Ευάν. Το 1993 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις, όσο και στη δισκογραφία. Συνεργάστηκε, επίσης, με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Επισκέπτες, καθώς και με το Νίκο Βελιώτηξει ενώ έχει παίξει και τραγουδήσει, στα μουσικά παραμύθια του Δημήτρη Μπασλάμ, Ο Γαργαληστής, Αγισήλαγος και Η Θυμωμένη Μπετονιέρα. Οι Λευτέρης Μουμτζής και Φώτης Σιώτας δουλεύουν τα τελευταία δύο χρόνια στο προτζεκτ J.Kriste, Master of Disguise.

Συμμετέχουν οι: Φώτης Σιώτας (φωνή, βιολί, βιόλα), και Λευτέρης Μουμτζής (φωνή, κιθάρα, μπάσο).

{loadposistion myposition9}