Μια Πόρτα ανοιχτή όλη μέρα

Το αναδιαμορφωμένο υπό τη δραστική εικαστική πρόταση της Αρχιτέκτονος–Σκηνογράφου Ευαγγελίας Θεριανού φουαγέ του θεάτρου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένας ολοήμερος τόπος συνάντησης καλλιτεχνών και κοινού, ένα σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής, ένα στέκι για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό, ζωντανό και διαφορετικό.

Το καφέ-μπαρ του θεάτρου θα λειτουργεί όπως κάθε χρόνο από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ και όχι μόνο για όσους πρόκειται να παρακολουθήσουν μια παράσταση, προτείνοντας μια διαφορετική φιλοσοφία, με ιδιαίτερα προσεγμένη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων. 

Μάλιστα συνεχίζει τη συνεργασία του με την επιτυχημένη ομάδα "Chef στο σπίτι" οι οποίοι προετοιμάζουν υγιεινά σνακ, φρέσκες σαλάτες και άλλες ειδικά διαμορφωμένες διατροφικές προτάσεις για το κοινό του Πόρτα μικρούς και μεγάλους. Εκτός αυτού καινούριες συνταγές κοκτέιλ από τη bartender Έλενα .... και happy hour μετά την παράσταση για να κάτσετε με την παρέα σας να συζητήσετε για όσα είδατε είναι μερικές από τις νέες προτάσεις που έρχονται. Στο Πόρτα παρέχεται και δωρεάν wi-fi για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν την τεχνολογία.

Η σειρά των events στο φουαγέ τα οποία σκοπεύουμε να μοιραζόμαστε με τους φίλους μας είναι μεγάλη (Ενδεικτικά ας σημειώσουμε την εικαστική δράση με τίτλο «Κάτοικος τέχνης» που οργανώθηκε από την εικαστικό Αιμιλία Μπαντούνα,την μίνι έκθεση φωτογραφίας και grafic design που φιλοξενείται κάθε σεζόν με κυλιόμενο πρόγραμμα, την έκθεση εικαστικών έργων παιδιών από 4 έως 12 ετών που διοργάνωσε η εικαστικός και σκηνογράφος Γεωργία Τσίπουρα με θέμα τα δικαιώματα του παιδιού, τη φιλοξενία έργων διαφόρων καλλιτεχνών κάθε χρόνο κ.α.).